בית של טעמים, מתחיל מבית של אנשים

אודות ביסקוטי

אנחנו לוקחים חומרי גלם מעולים, מוסיפים להם אנשים מוכשרים ומסורים ומפזרים מעל שירות קשוב ששם את הלקוח תמיד בראש - זה המתכון שלנו לאוכל מעולה ולחוויה ששמה ביסקוטי.

ביסקוטי הוקמה בשנת 2003 על ידי אמיר פורת והשף קונדיטורית האיטלקייה רוסלה יונה. השניים ישבו לפגישת היכרות שבסופה נולד שיתוף פעולה פורה, יצירתי ומקצועי: אמיר כבעלים וכמנכ"ל ורוסלה כשפית וכמנהלת הקריאטיבית. בחודשי הפעילות הראשונים השניים שיווקו את הקינוחים של ביסקוטי למסעדות ובתי קפה בתל אביב. הפעילות הלכה והתרחבה וכעבור חצי שנה הצטרף למקום דודי אדניה, שף קונדיטור שרכש את השכלתו בקורדון-בלו, ומשמש כיום כמנכ"ל בפועל של ביסקוטי.

מלקוח מרוצה למשנהו, החברה צמחה והתרחבה, ועברה בשנת 2006 אל מתחמה הנוכחי בבני ברק. המקום החדש אפשר לביסקוטי לפרוש כנפיים הן בהיקף הפעילות והן בהיצע המוצרים. בהנהגתם המקצועית של רוסלה ודודי, ביסקוטי החלה להציע מאפים, עוגות שמרים, טארטים אקזוטיים ועוד. בניהולו של אמיר פיתחו תחומי פעילות נוספים, דוגמת מחלקת אירועים עסקיים. לאורך השנים העמיקה ביסקוטי את מעמדה כקונדיטוריה ומאפייה מהאיכותיות והאמינות בישראל.

כיום, ביסקוטי היא משפחה המונה 200 עובדים, החולקים את אותה חדוות יצירה ושותפות לחזון האיכות והשירות. בתחום דינאמי והפכפך, ביסקוטי גאה בצוות עובדים ותיק ומחויב.
ביסקוטי מפעילה מערך שירות ושינוע מתקדם לכל חלקי הארץ, מדן ועד אילת. היא מבין חברות הקייטרינג הבודדות שיכולות לספק מענה בהתראה של כמה שעות.

בעקבות ביקוש הולך וגובר בקרב לקוחות פרטיים, ביסקוטי חונכת רשת בתי קפה תחת שם המותג, בהם יוכל הקהל הרחב ליהנות מקונדיטוריה עילית ומהאווירה האינטימית  של ביסקוטי.

נשמח תמיד לשמוע מכם

צרו קשר

תודה שפנית ל-ביסקוטי נציגנו יחזרו אליך בהקדם

אירע תקלה בעת בשליחה!
לחצו כאן לחזרה לטופס