צוות ביסקוטי

אמיר פורת / בעלים

אמיר פורת החל את עבודתו בעולם המסעדנות כבר בגיל 14. מאז לא עזב את הענף והחל לעבור מתפקיד לתפקיד בסולם השירות והניהול - ממלצר למנהל ועד לניהול של קונדיטוריה מצליחה.

בשנת 2003 הגשים את חלומו ופתח את ביסקוטי.

כיום, אמיר אחראי על כלל פעילות ביסקוטי ועל פיתוח ערוצי פעילות חדשים. במקביל לעבודה הרחבה, לקוחות מעידים כי הוא עדיין מצוי בפרטי הפרטים של אירועי הקייטרינג ועוקב מקרוב אחר שביעות הרצון של לקוחות החברה.

רוסלה יונה / שף קונדיטורית ראשית

רוסלה מאמינה שצריך ללכת להיכן שהלב מוליך אותך. בעקבות הלב, היא חקרה את רזי המקצוע בקונדיטוריות איטלקיות ובספרי מתכונים מכל העולם - מעולם לא למדה, ועם זאת תמיד היתה קונדיטורית מבוקשת.

לאחר מכן, עלתה לישראל אחר אהוב ליבה ובעלה לעתיד. כך גם החליטה להקים ביחד עם אמיר את ביסקוטי - לאחר שיחה בת ארבע שעות.

כשף קונדיטורית ראשית של ביסקוטי, רוסלה אחראית על פיתוח המתכונים החדשים. היא הרוח מאחורי הטעמים המעודנים, ההגשה האלגנטית והשילובים המפתיעים. תחת שרביטה, ביסקוטי הוא בית של טעמים מפתיעים וחוויות מענגות לחך. 

דודי אדניה / מנכ"ל בפועל
דודי היה עד גיל 28 רואה חשבון, שעזב משרה יציבה לטובת טיול ארוך בחו"ל. שבוע לאחר שחזר לארץ כבר היה על מטוס בדרכו ללימודי קונדיטוריה בקורדון בלו שבפריז, בדרכו לממש חלום ילדות.

אל ביסקוטי הגיע בשנת 2004, כשהקונדיטוריה היתה בת חצי שנה ופעלה מדירת חדר ברמת השרון.

החיבור בין הצד האנליטי, כרואה חשבון לשעבר, לבין חוש טעם מפותח, הפכו את דודי לאורך השנים לעמוד תווך בפעילותה של ביסקוטי. השילוב אפשר לו לנהל ולייעל את תהליכי התפעול, השרות והרחבת התפריט למחוזות חדשים, ולהתמודד בהצלחה עם כמויות הולכות וגדלות של לקוחות, אירועים, עובדים ותהליכי ייצור. 

נשמח תמיד לשמוע מכם

צרו קשר

תודה שפנית ל-ביסקוטי נציגנו יחזרו אליך בהקדם

אירע תקלה בעת בשליחה!
לחצו כאן לחזרה לטופס