מעבר לתפריט ראשי (מקש קיצור 2) מעבר לתפריט תחתון (מקש קיצור 3)

מתכונים - עוגיות שוקולד מתפוצצות

מתכונים - עוגיות שוקולד מתפוצצות

עוגיות שוקולד מתפוצצות - עשירות, כיפיות וכשרות לפסח

עוגיות שוקולד מתפוצצות - עשירות, כיפיות וכשרות לפסח

מצרכים ל- 60 עוגיות:
350 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 ביצים
100 גרם סוכר
גרידה מתפוז אחד
50 גרם אבקת שקדים
50 גרם קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם קוקוס
200 גרם סוכר
200 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1.ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט
2.בינתיים, מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה. מוסיפים את גרידת התפוז.
3.מוסיפים את השוקולד המומס.
4.מוסיפים את הקמח תפו"א ואבקת השקדים בהדרגה ביחד עם הקוקוס.
5. לאחר קירור המסה, מזלפים בלונים קטנים בקוטר 3 ס"מ או יוצרים כדורים קטנים באמצעות כפית.
6.מניחים על מגש ומקפיאים למשך כשעתיים.
7.מוציאים מהקפאה ומצפים את הבלונים בסוכר רגיל, ואח"כ מגלגלים אותם באבקת סוכר.
8.מסדרים על מגש עם רווחים ביניהם.
9.אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 5-6 דקות עד שהעוגיה נסדקת.

קייטרינג לאירועים עסקיים במחיר ואיכות ללא תחרות.

נשמח תמיד לשמוע מכם

צרו קשר
* שדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה

תודה שפנית ל-ביסקוטי נציגנו יחזרו אליך בהקדם

אירע תקלה בעת בשליחה!
לחצו כאן לחזרה לטופס