מעבר לתפריט ראשי (מקש קיצור 2) מעבר לתפריט תחתון (מקש קיצור 3)

מתכונים - עוגת שוקולד פאג'

מתכונים - עוגת שוקולד פאג'

מתכונים - עוגת גזר החומרים ל2 תבניות אינגליש קייק

200 גרם (2 חפיסה ) שוקולד מריר

120 גרם חמאה

300 גרם (1.5 כוס) סוכר

4 ביצים

1/2 כוס שמנת חמוצה

20 גרם (2 כפות ) קורנפלור

140 גרם (1 כוס ) קמח

5 גרם (כפית) מלח

אופן הכנה

בקערה שוקלים את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 20-30 שניות עד להמסה מוחלטת.


לקערת השוקולד מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב.


בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.


מקפלים את היבשים לקערת השוקולד ומערבים עד לקבלת מסה חלק ללא גושים.


מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב.


מוזגים את המסה לשתי תבניות אינגליש עד 3/4 גובה התבנית .


אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ל40-50 עד שקיסם יוצא לח.


לקישוט: ניתן לפזר מעל אבקת סוכר/ שבבי שוקולד.

נשמח תמיד לשמוע מכם

צרו קשר
* שדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה

תודה שפנית ל-ביסקוטי נציגנו יחזרו אליך בהקדם

אירע תקלה בעת בשליחה!
לחצו כאן לחזרה לטופס