פאי שוקולד
הכנת הבצק
פאי שוקלד - (קוטר26)
280 גרם קמח
אבקת שקדים - 50 גרם
חמאה - 150 גרם
סוכר - 80 גרם
חלמון 1
גרידת תפוז מתפוז אחד
מערבבים את כל החומרים במגימיקס או מיקסר עם גיטרה, עד קבלת מרקם אחיד.
מקררים את הבצק
מרדדים את הבצק לתבנית של פאי.
אופים את הקלתית בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-12 דקות
הכנת מלית שוקולד
250 שמנת מתוקה
250 שוקולד מריר
20 חמאה
40 סוכר
2 ביצים
אופן הכנה
מרתיחים שמנת מתוקה עם הסוכר והחמאה
שמים בקערה שוקולד
שופכים את השמנת על השוקולד
מערבבים עד קבלת מרקם חלק
שופכים פנימה תוך כדי ערבוב את הביצים
מוזגים את המלית על הפאי
אופים בתנור 10דקות 160 מעלות
מצננים
ציפוי
100 שוקולד חלב
100 שמנת מתוקה
ממיסים בקערה במיקרו את שני המרכיבים ומצפים את הפאי המצונן