עוגת שוקולד פאדג'
החומרים ל2 תבניות אינגליש קייק
200 גרם (2 חפיסות) שוקולד מריר
120 גרם חמאה
300 גרם (1.5 כוס) סוכר
4 ביצים
1/2 כוס שמנת חמוצה
20 גרם (2 כפות) קורנפלור
140 גרם (1 כוס) קמח
5 גרם (כפית) מלח
אופן הכנה
בקערה שוקלים את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 20-30 שניות עד להמסה מוחלטת.
לקערת השוקולד מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.
מקפלים את היבשים לקערת השוקולד ומערבים עד לקבלת מסה חלק ללא גושים.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב.
מוזגים את המסה לשתי תבניות אינגליש עד 3/4 גובה התבנית.
אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות ל40-50 עד שקיסם יוצא לח.
לקישוט: ניתן לפזר מעל אבקת סוכר/ שבבי שוקולד.