כדורי שוקולד

כדורי שוקולד

מצרכים (20-25 יחידות)

375 גרם (2 כוסות) פרורי עוגיות לוטוס או פירורי ביסקוויטים

60 גרם (1/4 כוס) חמאה בטמפרטורת החדר

180 גרם (1/2 מיכל) נוטלה

100 גרם (חפיסה) שוקולד לבן קצוץ דק

 

לקישוט:

סוכריות צבעוניות
קליק שחור לבן
מרשמלו חתוך דק
פירורי ביסקוויט

 

אופן ההכנה

בקערה, מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצרים מהבלילה כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ ומעבירים למקרר לצינון של חצי שעה לפחות.

מוציאים מהמקרר ומקשטים.
מחזירים למקרר לצינון.