סופלה שוקולד

סופלה שוקולד

לחובבי השוקולד שבינכם, קינוח השוקולד האולטימטיבי. מתכון לסופלה שוקולד – קינוח על טהרת השוקולד ורק ב 15 דקות הכנה.

 

מצרכים ל- 4 מנות אישיות

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

2 ביצים

2 חלמונים

60 גרם סוכר

30 גרם קמח

 

אופן הכנה

בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.

בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.

מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.

מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לכלים אישיים. (אפשר לכוסות קפה או לקוקוטים חד פעמיים)

 

אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ-9 דקות.