עוגיות ג'ינג'ר ושקדים

עוגיות ג'ינג'ר ושקדים

עוגיות שקדים וג'ינג'ר מצויינות לטבילה בתה חם ביום חורפי, או סתם לנשנש ליד הקפה

 

מצרכים

350 גרם (2.5 כוסות) קמח

150 גרם אבקת סוכר כוס

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

גרידה מלימון

2 ביצים

120 חמאה

150 שקדים, שלמים או פרוסים

כפית ג'ינג'ר

 

אופן הכנה

מערבבים במיקסר גיטרה חמאה וקמח עד שמתקבלת תערובת פירורית.

מוסיפים אבקת סוכר מלח וג'ינג'ר

מוסיפים לימון, תמצית וניל, וביצים

מוסיפים בסוף את השקדים

מגלגלים את הבצק לנקניק.
מקפיאים.

 

פורסים עם סכין חדה את הנקניק לפרוסות של 1 ס״מ

 

בתנור שחומם מראש, אופים ב- 170 מעלות למשך 12-15 דקות עד שמתחיל להזהיב.